NYTT
Stor bild på Makramearmband med egen text på 18k guldbricka dold
Bild 2 på Makramearmband med egen text på 18k guldbricka dold Bild 3 på Makramearmband med egen text på 18k guldbricka dold Bild 4 på Makramearmband med egen text på 18k guldbricka dold Bild 5 på Makramearmband med egen text på 18k guldbricka dold

Makramearmband med egen text på 18k guldbricka dold

Produkten är slut i lager

Beskrivning

Älskar mina popullära makramearmband som passar killar, tjejer och barn.  Nu har jag äntligen fått upp på hemsidan mina armband där brickan och knappen är 18k guld. Brickan är något mindre och tunnare än silverbrickorna eftersom guldet är så fruktansvärt dyrt. Vill du ha samma tjocklek och storlek som silverbrickan får du maila mig för prisförslag, kan tänka mig att det blir ett par 1000-lappar till då.

Ni kan få dem i valfri färg och storlek, jag knyter varje armband för hand själv. Armbandet finns i de flesta färger. 

Skriv i kommentarsfältet vilken färg på armbandet och vilken omkrets du har på armen samt vilken text du önskar. 

Jag tycker att man alltid ska använda armbandet och även sova med det, det slits då lite mer, oftast går de söder i knappen eller öglan. Går det sönder går de bra att skicka armbandet till mig så slipar jag upp silvret och knyter ett nytt armband, självklart går det bra att byta färg eller om man vill byta storlek. Det går bra att betala här på hemsidan under fliken "övrigt", för en beställning av "spa" till ditt armband och skicka sen armbandet till mig.

Levereras i fin presentask.

 

 

 


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 966-4726
Visas i kategori: Guld 18Karat—›