Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Dubbelsidig klocka utan visare, LEV I NUET! silver & Gulddouble
Bild 2 på Dubbelsidig klocka utan visare, LEV I NUET! silver & Gulddouble Bild 3 på Dubbelsidig klocka utan visare, LEV I NUET! silver & Gulddouble Bild 4 på Dubbelsidig klocka utan visare, LEV I NUET! silver & Gulddouble Bild 5 på Dubbelsidig klocka utan visare, LEV I NUET! silver & Gulddouble

Dubbelsidig klocka utan visare, LEV I NUET! silver & Gulddouble

Beskrivning

Nu har jag gjort en ny dubbel sidig klocka, älskar den!... Det är två klockor som jag har lödit ihop, så den snurrar fritt och är en fin cirkel som förhoppningsvis betyder något för dig precis som det gör för mig att ha denna symbol runt halsen.

Jag kraschade hösten 2018, jobbar fortfarande med mig själv och det som jag har svårt för är stress. Jag jobbar med mig själv varje dag och det jag har börjat med är att leva i nuet, därför har jag skapat denna klocka utan visare. Det är i dag vi ska leva, vi ska tillvara varje tillfälle och just nu lever jag för de små sakerna lockan är ca 15 mm i diameter. 

Klockan finns i sterlingsilver 925 och gulddouble som är mässing med 18k guld.

 Väljer du att köpa klockan  i silver kan du även välja här en tunn ankarkedja så bra om du skriver i kommentarer vilken längd du önskar. Kedjorna finns i längderna 36, 38, 40, 42, 45, 50, 60, 70 och 80 cm, skriver du ingen längd så väljer jag 45 cm. Gulddouble kedjor hittar du under halsband eller om du skriver kedja i sökrutan.

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 687-4080
Visas i kategori: Berlocker & Halsband—›