Produktnavigering
Stor bild på Makramearmband med egen text på silverbricka
Bild 2 på Makramearmband med egen text på silverbricka Bild 3 på Makramearmband med egen text på silverbricka Bild 4 på Makramearmband med egen text på silverbricka Bild 5 på Makramearmband med egen text på silverbricka

Makramearmband med egen text på silverbricka

Beskrivning

Här är mina popullära makramearmband som passar killar, tjejer och barn.  

Ni kan få dem i valfri färg och storlek, jag knyter varje armband för hand själv. Armbandet finns i de flesta färger. 

Skriv i kommentarsfältet vilken färg på armbandet och vilken omkrets du har på armen samt vilken text du önskar, max tecken är ca 20-25 tecken. Har många andra stämplar innom sport, blommor, stjärnor, hjärtan mm. 

DESSA ARMBAND KNYTER JAG SJÄLV FÖR HAND OCH DET TAR SIN LILLA TID, knyter de framför tv när jag kommit hem från jobbet.... I December har jag mycket beställningar och är oftast kvar till midnatt i min atelje. I December och även maj/juni är leveranstiden  ca 2-3 veckor... Ni kan alltid fråga om jag hinner göra ett armband om tiden är knapp, ,en kan inte lova här om ni är ute i sista minuten... :-)

Jag tycker att man alltid ska använda armbandet och även sova med det, det slits då lite mer, oftast går de söder i knappen eller öglan. Går det sönder går de bra att skicka armbandet till mig så slipar jag upp silvret och knyter ett nytt armband för 200 kr, självklart går det bra att byta färg eller om man vill byta storlek. Det går bra att betala här på hemsidan under fliken "övrigt", gör en beställning och skicka sen armbandet till mig.

Levereras i fin presentask.

 

 


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 664-3922
Visas i kategori: Armband—›