Produktnavigering
Stor bild på Trådarmband med mini pusselbit i silver
Bild 2 på Trådarmband med mini pusselbit i silver Bild 3 på Trådarmband med mini pusselbit i silver Bild 4 på Trådarmband med mini pusselbit i silver Bild 5 på Trådarmband med mini pusselbit i silver

Trådarmband med mini pusselbit i silver

Beskrivning

Trådarmband med mini pusselbit i silver, 925.

Älskar pusselbiten, för mig har jag många pusselbitar i mitt liv, jag har STORA pusselbitar (typ mina barn) men jag har även många små pusselbitar, kanske någon bekant, en lärare eller någon jag bara diggar... Mitt liv behöver både stora och små pusselbitar, det är enormt irreterande om det fattas en pusselbit om man lägger ett stort pussel, så även små pusselbitar är viktiga! Visa att du bryrdig om någon, ge en pusselbit... Det går även bra att hänga en pusselbit på en kedja...Tyvärr går det inte att stämpla något på denna pusselbit då den är för liten. Har en annan pusselbit här på hemsidan som det går att stämpla på. Skriv i sökrutan pusselbit.

Säljer även dessa pusselbitar i gulddouble och 18k guld.

Perfekt som present och levereras alltid i fin presentask. 

Finns i stort sett i alla färger. Finns inte färgen i rullistan så går det bra att skriva vilken färg man önskar i kommentarsfältet. 

Obs! Om man har smala respektive kraftiga handleder eller om du vill ha det som fotlänk är det också bra att meddela det via kommentarsfältet. 

 


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 654-3830
Visas i kategori: Armband—›