Produktnavigering
Stor bild på Enkla örhängen krokar med livetsträd i silver och guld
Bild 2 på Enkla örhängen krokar med livetsträd i silver och guld Bild 3 på Enkla örhängen krokar med livetsträd i silver och guld Bild 4 på Enkla örhängen krokar med livetsträd i silver och guld Bild 5 på Enkla örhängen krokar med livetsträd i silver och guld

Enkla örhängen krokar med livetsträd i silver och guld

Rabatt 56 %

Beskrivning

Livetsträd är en av mina bäst säljande berlocker, har gjort massa olika sorter men inte lagt ut alla... Nu har jag gjort om designen och gjort skitsnygga örhängen som passar alla. De finns i tre olika modeller i både stirlingsilver och gulddouble (18k guld på mässing).

Livetsträd står för livet och dessa örhängen är en perfekt present att ge bort. På 2:a bilden hänger de i ordning med räkning från höger. Så den längst till höger är:

1. (krullig), den i mitten är 2. (rak), den till vänster är 3. (mini).

De säljs styckvis vill man ha ett par så klickar du i 2 stycken.

 

VAD ÄR EN NOVEMBERKALENDER? I år har jag bestämt mig för att göra en novemberkalender i stället för en julkalender för att hinna göra allt i tid. Jag har tagit till vara på gamla smycken som jag glömt bort, gjort om vissa smycken, helt enkelt rensat lite i skåpen för återanvända och göra något unikt kanske just till dig.

Jag kommer att erbjuda ett pangerbjuidande varje dag under hela november! Så fortsätt att följa mig på instagram och sprid gärna till era vänner.

Erbjudandet gäller så länge jag har kvar smyckena, så  fört till kvart gäller, säljs även efter dagens datum om det finns några kvar.

Det levereras i EN fin presentask fint inslaget, så perfekt att bunkra julklappar eller andra presenter som kanske kan behövas i framtiden.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1789-15060
Visas i kategori: Outlet—›