Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Underbara örhängen i silver och guld
Bild 2 på Underbara örhängen i silver och guld Bild 3 på Underbara örhängen i silver och guld Bild 4 på Underbara örhängen i silver och guld Bild 5 på Underbara örhängen i silver och guld

Underbara örhängen i silver och guld

Rabatt 29 %

Beskrivning

De här örhängena hittar du inte i någon stor butikskedja, de här är äkta vara som jag hoppas kommer bli ÄLSKADE...:-)

Dessa örhängen är gjorda i sterlingsilver 925 eller Gulddouble (18k gulkd på mässing) som alla mina smycken.... Du kommer inte hitta något liknande någonanan stans...  Örhängena är handgjorda (ej av mig) och därför kan vikten skiljas lite på dem... Silver brukar vara lite tyngre än GD. Örhängena säljs STYCKVIS, så vill du ha ett par beställer du 2 st.

Örhängena är från vänster till häger som du ser på stora bilden. Första måttet är diameter på örhängena X tjockleken på örhänget.

1. 50 mm x 4 mm, vikt ca 6 gram

2. 50 mm x 3 mm, vikt ca 4,5 gram

3. 40 mm x 5 mm, vikt ca 4,5 gram

4. 35 mm x 5 mm, vikt  ca 4 gram

5. 30 mm x 5 mm, vikt ca 3 gram

6. 19 mm x 4 mm, vikt ca 2 gram.

Dessa örhängen är en riktigt uppskattad present till någon som man tycker om eller till sig själv som man kan bära i hela sitt liv.

OBS! Alla örhängen säljs styckvis, vill du ha ett par så klickar du i 2 st.

VAD ÄR EN NOVEMBERKALENDER? I år har jag bestämt mig för att göra en novemberkalender i stället för en julkalender för att hinna göra allt i tid. Jag har tagit till vara på gamla smycken som jag glömt bort, gjort om vissa smycken, helt enkelt rensat lite i skåpen för återanvända och göra något unikt kanske just till dig.

Jag kommer att erbjuda ett pangerbjuidande varje dag under hela november! Så fortsätt att följa mig på instagram och sprid gärna till era vänner.

Erbjudandet gäller så länge jag har kvar smyckena, så  fört till kvart gäller, säljs även efter dagens datum om det finns några kvar.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1786-15024
Visas i kategori: Outlet—›