Produktnavigering
Stor bild på Hjärtörhängen i silver gulddouble & 18k guld
Bild 2 på Hjärtörhängen i silver gulddouble & 18k guld Bild 3 på Hjärtörhängen i silver gulddouble & 18k guld Bild 4 på Hjärtörhängen i silver gulddouble & 18k guld Bild 5 på Hjärtörhängen i silver gulddouble & 18k guld

Hjärtörhängen i silver gulddouble & 18k guld

Beskrivning

Underbara och lätta örhängen som är supersköna att bära.... Har gjort dem länge i gulddouble, dvs 18k guld på mässing, men nu har jag även gjort mina favoritörhängen i 18k guld och sterlingsilver 925.

18 k guld är snordyrt och guldet går upp hela tiden så därför har jag gjort dem i en lite tunnare variant också. De finns i 0,8 mm och 1 mm tjocka. Guldet är mycket hårdare så de är ändå hårda och håller formen fast du väljer den tunnare varianten. Alla örhängen är unika och handgjorda av mig så de kommer garanterat bli en favorit som alltid kommer att bli älskade.0,8 mm tjocka örhänget väger ca 1,2 gram och den tjockare som är 1 mm väger ca 2 gram.

Silver är mjukare än gulddoubleoch guld, därför har det varit svårt att få till dem så att de ska hålla formen. Men nu har jag knäckt uppgiften och de blev helt fantastiska. Alla de större örhängena i silver görs för hand och de blir lite olika, men självklart så försöker jag göra dem lika.

 

 

 

 

 

 

 

 

örhängena säljs styckvis.

De stora örhängena är ca 5 mm i diameter.

Har även små enklare örhängen här som jag gör i silver, de är ca 22 mm i diameter.

Levereras alltid i fin presentask


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1610-12136
Visas i kategori: Örhängen—›