Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Armband, tjock silverkedja med eller utan bokstav
Bild 2 på Armband, tjock silverkedja med eller utan bokstav Bild 3 på Armband, tjock silverkedja med eller utan bokstav Bild 4 på Armband, tjock silverkedja med eller utan bokstav Bild 5 på Armband, tjock silverkedja med eller utan bokstav

Armband, tjock silverkedja med eller utan bokstav

Beskrivning

Nu har jag äntligen gjort tjoclare armbandslänkar som passar både killar och tjejer, så fina och självklart i sterlingsilver 925. Länken är ca 7 mm bred, 11,5 lång och 1,8 mm tjock. Härligt tung och kraftig länk som kan bäras livet ut.

Armbanden gör jag en och en och du kan nästan få exakt vilken storlek du vill, så bra om du skriver omkrets på armen som ska bära armbandet. Har olika pris beroende på storleken du beställer, storleken är vad armbandets totala längd, jag rekomenderar ca 1,5-2 cm extra på omkretsen på armen som ska bära armbandet. tex är din arm 17 cm, så skulle jag beställa ett armband som är 18,5-19 cm, men skriv som sagt gärna omkretsen.

 Skriv i kommentarer vilken bokstav du önskar om du beställer med det även om du beställer flera bokstäver. Skriv också om du vill ha dem ute på armbandet, om du inte skriver något fäster jag bokstaven/bokstäverna vid låset. Bokstäverna är ca 7,5-8 mm höga utan öglorna, jag kan göra mindre bokstäver om det önskas, skriv det i kommentaren i fall du vill ha det.

Bill man ha det som halsband så beställer du 2 st armband och jag gör det till ett halsband, ska försöka lägga ut ett halsband så manb kan se hur det ser ut.

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1605-12075
Visas i kategori: Killsmycken—›