Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Dödskallering som en alliansring i silver
Bild 2 på Dödskallering som en alliansring i silver Bild 3 på Dödskallering som en alliansring i silver Bild 4 på Dödskallering som en alliansring i silver Bild 5 på Dödskallering som en alliansring i silver

Dödskallering som en alliansring i silver

Beskrivning

Gjorde denna ring som en alliansring, sjukt enkel men så kaxig, jätte fint att ha tillsamnas med andra ringar, på bilden ser du när jag har den med en 3 mm kulring och min thockaste nitring som är ca 4 mm bred.

Ringen är i sterling silver 925 oc ca 4 mm hög och 2,5-3 mm tjock. ca 5 mm bred.

Fint att ha ensam elller tillsamans med någon annan ring.

Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek, tänk på att denna ring är bred och man kan vara tvungen att gå upp en storlek om du mäter på en tunn ring. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik? Självklart så får du byta om det blir fel. Det är bara att skicka tillbaka ringen till mig, glöm inte att skriva i brevet vilken storlek du vill ha och skicka gärna med ett frankerat kuvert med din adress på så går allt snabbt och smidigt.

Levereras i fin prsentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1583-11889
Visas i kategori: Killsmycken—›