Produktnavigering
NYTT
Stor bild på 2021 års silver hjärta till förmån för Cancerforskning
Bild 2 på 2021 års silver hjärta till förmån för Cancerforskning Bild 3 på 2021 års silver hjärta till förmån för Cancerforskning Bild 4 på 2021 års silver hjärta till förmån för Cancerforskning Bild 5 på 2021 års silver hjärta till förmån för Cancerforskning

2021 års silver hjärta till förmån för Cancerforskning

Beskrivning

Jag/VI har totalt skänkt över 300000 kr till cancerforskningen. Jag har skänkt pengarna direkt till ett forskningstem på radiohemmet så ERA pengar har gjort en enorm skillnad.

Nu har jag tagit fram ett nytt hjärta, så att ingen kan säga att de redan har köpt ett sådant. Hjärtat är gjort av mig i sterlingsilver 925. Armbanden kostar för ALLA 250 kr och jag skänker 150 kr av dem direkt till cancerforskningen som ska lösa gåtan om denna vidriga sjukdom som tyvärr alla drabas av på ett eller annat sätt.. Så in och bunkra, perfekt present till alla och dessutom gör du skillnad.

Har i stort sett alla färger på de vaxade banden, så finns inte den färg du önskar i rull listan skriver du vilken färg diu vill ha tex ljusblå, kornblå, marinbla osv. De är lätta att justera och brukar passa de flesta, men är det en mycket liten arm eller mycket kjraftig arm eller om man vill ha det runt foten är det bra att skriva det i kommentarer här på hemsidan när du beställer så att jag kan anpassa storleken.

När du ska sätta på armbandet så för du knutarna från stenen, sen tar du en knut i taget när du ska göra det mindre igen. Detta armband är bäst om det alltid sitter på 24/7, du sover, duschar med det..

TACK FÖR ATT DU STÖDJER FORSKNINGEN MOT CANCER!!


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1579-11822
Visas i kategori: Välgörenhet—›