Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Tunnare armband med mina underbara
Bild 2 på Tunnare armband med mina underbara Bild 3 på Tunnare armband med mina underbara Bild 4 på Tunnare armband med mina underbara Bild 5 på Tunnare armband med mina underbara

Tunnare armband med mina underbara "V"-nitar i silver & mässing

Beskrivning

De här armbanden har jag gjort lite tunnare och lite smalare än mina armband som alltid har varit storfavorit hos många av mina kunder, därför kan jag pressa priset av dem. Armbanden är 6,5 mm brett och ca 0,9 mm tjockt i sterlingsilver 925. Armbandet är mycket lättare att sätta på och av, lätt att forma precis som du vill ha det, helt enkelt ett armband med alla rätt!

Gör varje armband för hand så du kan få det exakt vilken storlek du vill. Bra om du skriver omkretsen på armen som ska bära armbandet. Alla armband är som sagt gjorda av mig och blir personligt olika och inte "perfekta" som de blir om de är gjorda i maskin i fabrik.

Ska du ge bort i present och vet inte vilket du ska köpa eller vilken storlek, kan du kolla med mig vad jag har klart, och självklart går det jätte bra att byta till det som önskas. Kommer garaterat bli en favorit, själv har jag alltid dessa armband på mig. 

Skriver du inte omkrets eller storlek på armen så gör jag ett armband som passar en arm som är ca 17-20 cm.

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1554-11564
Visas i kategori: Killsmycken—›