Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Smalare armband med olika nitar SILVER och mässing
Bild 2 på Smalare armband med olika nitar SILVER och mässing Bild 3 på Smalare armband med olika nitar SILVER och mässing Bild 4 på Smalare armband med olika nitar SILVER och mässing Bild 5 på Smalare armband med olika nitar SILVER och mässing

Smalare armband med olika nitar SILVER och mässing

Beskrivning

Härligt armband i sterlingsilver 925. Armbandet är ca 4 mm brett bred och 1,3 mm tjockt och lätt att sätta på och av, lätt att forma precis som du vill ha det. Gör varje armband för hand så du kan få det exakt vilken storlek du vill.

Bra om du skriver omkretsen på armen som ska bära armbandet. Alla armband är som sagt gjorda av mig och blir personligt olika och inte "perfekta" som de blir om de är gjorda i maskin i fabrik.

Ska du ge bort i present och vet inte vilket du ska köpa eller vilken storlek, kan du kolla med mig vad jag har klart, och självklart går det jätte bra att byta till det som önskas. Kommer garaterat bli en favorit, själv har jag alltid dessa armband på mig.  Skriver du inte omkrets eller storlek på armen så gör jag ett armband som passar en arm som är ca 17-20 cm.

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1546-11537
Visas i kategori: Armband—›