Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Hjärthalvor, kompis halsband i silver med egen text
Bild 2 på Hjärthalvor, kompis halsband i silver med egen text Bild 3 på Hjärthalvor, kompis halsband i silver med egen text Bild 4 på Hjärthalvor, kompis halsband i silver med egen text Bild 5 på Hjärthalvor, kompis halsband i silver med egen text

Hjärthalvor, kompis halsband i silver med egen text

Beskrivning

Nu har jag äntligen gjort ett komishjärta som jag är helt nöjd med. Fint att ha utan text eller med. Världens finaste present om man har en vän som betyder allt...Kan man få något finnare än ett delat hjärta med bästisens namn på?

Hjärtat är ca 2 cm högt utan öglor och 1 mm tjockt och är i sterlingsilver 925. Jag kan stämpla upp till ca 7 tecken, kan även stämpla någon symbol mom man vill ha det. Skriv i kommentarer vad jag ska stämpla. Har gjort hjärthalvorna med eller utan pil.

Det går bra att beställa med eller utan kedja, beställer ni här är det en tunn ankarkedja som finns i längderna 38, 40, 42, 45, 50, 60, 70 & 80 cm, skriv vilka längder du vill ha om du beställer, skriver du inget skickar jag med ankarkedja 42 cm. Vill du ha tunn pansarkedja och tunn kulkedja som du kan se på bilden. De kedjorna finns upp till 50 cm längd.

Det går bra att beställa tjockare kedjor, ärtkedjor och kulkedjor här på hemsidan om det önskas.

Du köper varje halva... Så vill du ha ett kompishjärta dvs med 2 halvor köper du ett vänster och ett höger. Självklart går det bra att bara köpa ett halvt hjärta. 


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1513-10823
Visas i kategori: Berlocker & Halsband—›