Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Armband av hjärtlänk (den tunnare) med en berlock i silver
Bild 2 på Armband av hjärtlänk (den tunnare) med en berlock i silver Bild 3 på Armband av hjärtlänk (den tunnare) med en berlock i silver Bild 4 på Armband av hjärtlänk (den tunnare) med en berlock i silver Bild 5 på Armband av hjärtlänk (den tunnare) med en berlock i silver

Armband av hjärtlänk (den tunnare) med en berlock i silver

Beskrivning

Har gjort detta enkla men ändå söta armband som barn och även vuxna älskar... De här armbandet är lite tunare hjärtlänk. Armbandet och berlocken är i sterlingsilver 925. hjärtana är ca 5 mm i diameter.

Du kan få exakt vilken längd du vill på armbandet, fint med några extra hjärtan som extra länkar om armen fortfarande växer. Sätter på en berlock i slutet av armbandet. Du kan välja på bokstäver A-Å, nyckel, venus (kvinna), ekollon, peace/hjäera,stjärna och hjärta.

Skriv i kommentarer vilken berlock ni önskar och hur långt armbandet ska vara, vet du inte det går det även bra att skriva ålder om det är ett barn som ska bära armbandet, om det är en tunn/normal/kraftig arm. Skriver du ingenting så gör jag armbandet med ett stjärna och ett armband som passar en arm som är ca 15 cm.

Gör även en kraftigare variant på detta armband. Du ser på min armbandet med H är den kraftigare varianten. På den första stora bilden är det bara den här tunnare varianten av hjärtlänk.

Det går bra att få flera berlocker på samma armband.

 


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1510-10776
Visas i kategori: Armband—›