Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Trådarmband med större pusselbit (tunn) i silver
Bild 2 på Trådarmband med större pusselbit (tunn) i silver Bild 3 på Trådarmband med större pusselbit (tunn) i silver Bild 4 på Trådarmband med större pusselbit (tunn) i silver Bild 5 på Trådarmband med större pusselbit (tunn) i silver

Trådarmband med större pusselbit (tunn) i silver

Beskrivning

Har gjort denna pusselbit lite större men ändå tunn så att den inte ska halka ner på unersidan av armen. Pusselbiten är gjord i sterlingsilver 925 och är ca 25 mm bred inkl öglor.

Älskar pusselbiten, för mig har jag många pusselbitar i mitt liv, jag har STORA pusselbitar (typ mina barn) men jag har även många små pusselbitar, kanske någon bekant, en lärare eller någon jag bara diggar... Mitt liv behöver både stora och små pusselbitar, det är enormt irreterande om det fattas en pusselbit om man lägger ett stort pussel, så även små pusselbitar är viktiga! Visa att du bryrdig om någon, ge en pusselbit... 

Perfekt som present och levereras alltid i fin presentask. 

Finns i stort sett i alla färger. Finns inte färgen i rullistan så går det bra att skriva vilken färg man önskar i kommentarsfältet. Beställer du en pusselbit med egentext max 10 tecken så skriver du färgen i kommentarsfälltet, gäller även om du väljer texten "DU & JAG".

Obs! Om man har smala respektive kraftiga handleder eller om du vill ha det som fotlänk är det också bra att meddela det via kommentarsfältet. 

 


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1499-10706
Visas i kategori: Killsmycken—›