Produktnavigering
NYTT
Stor bild på 2019 DIABETES armband  i silver till förmån för BARN diabetesfonden
Bild 2 på 2019 DIABETES armband  i silver till förmån för BARN diabetesfonden Bild 3 på 2019 DIABETES armband  i silver till förmån för BARN diabetesfonden Bild 4 på 2019 DIABETES armband  i silver till förmån för BARN diabetesfonden Bild 5 på 2019 DIABETES armband  i silver till förmån för BARN diabetesfonden

2019 DIABETES armband i silver till förmån för BARN diabetesfonden

Beskrivning

Peter Jihde som är kund till mig är mycket engagerad i diabetsfrågor, vi tog fram detta armband tillsammans och där jag skänker 150kr/armband till diabetesfonden. Har fått mycket frågor om att jag borde skänka pengar till Barndiabetesfonden som jag har förstått gör en fantastisk instats för denna hemska sjukdom. 

Dessa armband har jag tänkt på BARNdiabetesfonden kambanj att alla ska bära en blå knut, så jag har gjort en silverring i sterlingsilver där jag knyter en knut, enkelt och sjuktsnyggt. De tre första armbanden är bredare silkesband, det 4e armbandet är ett platt brett ribant band och de tre sista är ett tunt rep... Vill du ha det på de vanliga banden jag brukar använda finns det som alternativ och du skriver färg i kommentarer.

2018 så skänkte jag/vi 100 000kr till diabetesgalan, bra jobbat!!

Perfekt som present och levereras alltid i fin presentask. 

Finns inte färgen i rullistan så går det bra att skriva vilken färg man önskar i kommentarsfältet. 

Obs! Om man har smala respektive kraftiga handleder är det också bra att meddela det via kommentarsfältet. 

 


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1497-10693
Visas i kategori: Armband—›