Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Bokstäver i silver med zirkoner, sjukt fina!!
Bild 2 på Bokstäver i silver med zirkoner, sjukt fina!! Bild 3 på Bokstäver i silver med zirkoner, sjukt fina!! Bild 4 på Bokstäver i silver med zirkoner, sjukt fina!! Bild 5 på Bokstäver i silver med zirkoner, sjukt fina!!

Bokstäver i silver med zirkoner, sjukt fina!!

Beskrivning

Nu har jag äntligen blivit klar med dessa underbart fina, små bokstäver med zirkoner, berlocken är gjord i sterlingsilver 925. Det är en liten ögla på bokstäverna, så att de fastnar lite på kedjan, även fast de kan löpa fritt på kedjan, därför lägger de perfekt och inte på varndra. Har även gjort en stor sten som är underbar att ha ensam eller med sina favorit bokstäver, eller om man vill ha flera stora stenar som representerar de olika viktiga  personerna i ditt liv. Vill du ha flera bokstäver/stenar så bestäler du EXTRA och skriver i kommentarer vilken/vilka och om de ska vara i någon speciell ordning.

Du kan få valfri längd på kedjan, max 80 cm, skriv det också i kommentarer, skriver du ingenting så gör jag halsbandet 42 cm. Bokstäverna är ca 7 mm höga utan ögla.

Självklart kan man bara köpa extra bokstäver/sten, det blir dock svårt att sätta på den själv på sin egna kedja eftersom öglan är för liten och måste monteras. Detta är världens bästa present! Vem skulle inte bli glad få sina favoritbokstäver...?

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1451-10058
Visas i kategori: Berlocker & Halsband—›