Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Ring med egen text helt i silver
Bild 2 på Ring med egen text helt i silver Bild 3 på Ring med egen text helt i silver Bild 4 på Ring med egen text helt i silver Bild 5 på Ring med egen text helt i silver

Ring med egen text helt i silver

Beskrivning

Får mycket frågor om ringar till mkillar... Så nu har jag gjort denna ring, lite smalare än min bredaste modell.  Ca 8 mm härligt bred i sterlingsilver 925. Denna ring har jag mina egna stämplar, silver och stockhomsstämpeln stämplad längs kanten och tycker det är fint om man även stämplar namnen på personen som ska bära ringen, max ca  20 tecken för denna ring. Du kan såklart få stämplarna på insidan om det önskas. Lite mer en ren ring jämfört med den bredare ringen som du kan se på sista bilden. Vill du ha olika stämplar stämplade huller om buller så går du och beställer den bredare ringen här på hemsidan och sen mailar du gärna en skiss till mig så som du vill ha ringen.

Vill du ha fler tecken så kostar det 10kr/ tecken och du kan betala det under fliken övrigt/ överenskommelse och betalar extra för de tecken som behövs.  Jag gör varje ring för hand så du kan få exakt den storlek du vill ha, skriv i kommentarer om så önskas.

Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek, tänk på att denna ring är bred och man kan vara tvungen att gå upp en storlek om du mäter på en tunn ring. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik? Självklart så får du byta om det blir fel. Det är bara att skicka tillbaka ringen till mig, glöm inte att skriva i brevet vilken storlek du vill ha och skicka gärna med ett frankerat kuvert med din adress på så går allt snabbt och smidigt.

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1448-10010
Visas i kategori: Ringar—›