Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Personligt armband med dina fingeravtryck i silver
Bild 2 på Personligt armband med dina fingeravtryck i silver Bild 3 på Personligt armband med dina fingeravtryck i silver Bild 4 på Personligt armband med dina fingeravtryck i silver Bild 5 på Personligt armband med dina fingeravtryck i silver

Personligt armband med dina fingeravtryck i silver

Beskrivning

Bästa armbandet om du vill ge ett ordentligt avtryck. Kan inte bli mycket mer omtänksam present. Du kan bestämma själv hur bred Armbandet du vill ha. Jag skickar ett matrial som du gör dina fingeravtryck på, självklart så mailar jag  och förklarar hur du ska göra.  Sen gjuter jag av det i sterlingsilver. Silver är mycket tacksamt att jobba med då det blir svart/oxiderat i avtrycken så man ser avtrycken mycket bra.

Armbandet kommer få de avtryck exakt som de fingeravtryck som du/ni trycker dina/era fingeravtryck på biten du får skickad till dig. Fint att tex alla barn, barnbarn eller någon annan viktig person trycker sina fingrar på armbandet. Armbandet kommer garanterat bli omtyckt och bäras med stolthet. Det går jätte bra att flera personer sätter sina avtryck på samma bit. Kan stämpla något kort på insidan om det önskas.  Skriv gärna omkretsen på armen som ska bära armbandet.

Köper du fler armband så ger jag ett bättre pris, jag behöver dock minst 3 stycken remsor som ni gjort avtrycken på, så armbanden kommer inte bli exakt lika, men lika betydelsefulla till tex någon nära anhörig, vänn eller någon annan.

Ca 3-4 veckors leveranstid. Jag måste ha ca 2 veckor efter jag har fått tillbaka vaxbitarna.

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1447-10007
Visas i kategori: Armband—›