Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Trådarmband med mini Venus i silver
Bild 2 på Trådarmband med mini Venus i silver Bild 3 på Trådarmband med mini Venus i silver Bild 4 på Trådarmband med mini Venus i silver Bild 5 på Trådarmband med mini Venus i silver

Trådarmband med mini Venus i silver

Beskrivning

Har gjort dessa miiiini och beetydesefulla venus som trådarmband, kvinnotecknet är i sterlingsilver och ca 7 mm på höjden.

Det är internationella kvinnodagen 8/3 och nu har jag ett erbjudande som ni inte kan missa...:-) Köper ni 3 armband skickar jah med ett extra dvs. köp 3 du får fyra.... köper du 6 st får du 8 st osv.

De är lätta att justera och brukar passa de flesta, men är det en mycket liten arm eller mycket kraftig arm eller om man vill ha det runt foten är det bra att skriva det i kommentarer här på hemsidan när du beställer så att jag kan anpassa storleken. När du ska sätta på armbandet så för du knutarna från kvinnotecknet, sen tar du en knut i taget utåt när du ska göra det mindre igen.

Har i stort sett alla färger på banden, skriv i kommentarer vilken färg du vill ha om det inte är någon i alternativen som passar.

Armbandet finns även med venus i gulddouble, och som örhängen i samma storlek här på hemsidan.

Levereras i  fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1378-9402
Visas i kategori: Armband—›