Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Tjocka bankade ringar, 3 mm i silver
Bild 2 på Tjocka bankade ringar, 3 mm i silver Bild 3 på Tjocka bankade ringar, 3 mm i silver Bild 4 på Tjocka bankade ringar, 3 mm i silver Bild 5 på Tjocka bankade ringar, 3 mm i silver

Tjocka bankade ringar, 3 mm i silver

Beskrivning

Denna ring är 3 mm tjock och är hur maffig som helst. Som du ser på bilderna så är det stor skilnad på tjocklekarna, Jag gör ringarna även i tjocklekarna 2 mm, 2,5mm, 3,5 mm och 4 mm tjocka, se på bilderna skillnaden. Jätte fint att ha flera eller med 3 mm namnringar, kulringar eller någon annan härlig tjock ring.

Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik?

Självklart så går det att fixa till storleken om det skulle bli fel. Skulle det bli fel så skickar du ringen till mig, skriv i brevet vad jag ska göra med ringen och skicka med ett frankerat kuvet med din adress på så går allt snabbt och smidigt.

OBS! Detta är inte en namnring med text, utan "bara"en bankad ring, vill du ha en namnring i denna storlek så söker du på namnring och väljer denna tjocklek.

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1371-9299
Visas i kategori: Ringar—›