Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Mina populäraste namnringar, 2 mm i silver
Bild 2 på Mina populäraste namnringar, 2 mm i silver Bild 3 på Mina populäraste namnringar, 2 mm i silver Bild 4 på Mina populäraste namnringar, 2 mm i silver Bild 5 på Mina populäraste namnringar, 2 mm i silver

Mina populäraste namnringar, 2 mm i silver

Beskrivning

Detta är min absolut mest populära ringar! Namnring är 2 mm tjock och är i serlingsilver.

Som du ser på de sista bilderna så är det stor skilnad på tjocklekarna, Jag gör även namnringarna i 2,5 mm, 3 mm, 3,5 mm och 4 mm tjocka, se på bilderna skilnaden. Det går även att beställa bara bankade ringar, Sök på bankade ringar, vill du ha den tillsammans med den här tjockleken på namnring rekomenderar jag samma storlek 2 mm. På denna ring stämplar valfri text. Max 10 tecken, jag kan stämplar med  stora bokstäver och har även symbolerna, stjärnor, hjärtan och blomma. 

Skriv i kommentarsfältet här nedan vilken text du önskar. Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik?

Självklart så går det att fixa till storleken om det skulle bli fel. Skulle det bli fel så skickar du ringen till mig, skriv i brevet vad jag ska göra med ringen och skicka med ett frankerat kuvet med din adress på så går allt snabbt och smidigt.

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1368-9257
Visas i kategori: Ringar—›