Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Lördagsringen med cirkel helt i silver och zirkoner
Bild 2 på Lördagsringen med cirkel helt i silver och zirkoner Bild 3 på Lördagsringen med cirkel helt i silver och zirkoner Bild 4 på Lördagsringen med cirkel helt i silver och zirkoner Bild 5 på Lördagsringen med cirkel helt i silver och zirkoner

Lördagsringen med cirkel helt i silver och zirkoner

Beskrivning

Älskar former och symboler... Cirkeln är tydligen den "perfekta"  och den mest fulländande formen. Den förknippas med solen, månen, födelse, återfödelse och årstidernas växlingar. Alltså naturens kretslopp och även för evighet. Dessutom är den otroligt snygg....:-)

Har gjort denna ring i 18k guld och med äkta diamanter som jag älskar men tyvärr så kostar den lite mycket... Så nu har jag låtit göra den i sterlingsilver 925 med zirkoner. Såååå fin och en bråkdel jämfört med den i guld och diamanter som jag själv gör.

Cirkeln består av 24 vita zirkoner och är ca 12 mm i diameter. 

Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik? 

Självklart så får du byta om det blir fel. Det är bara att skicka tillbaka ringen till mig, glöm inte att skriva i brevet vilken storlek du vill ha och skicka gärna med ett frankerat kuvert med din adress på så går det snabbt och smidigt.

  Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1361-9105
Visas i kategori: Ringar—›