Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Riktigt tungt dödskallearmband silver med svarta diamanter
Bild 2 på Riktigt tungt dödskallearmband silver med svarta diamanter Bild 3 på Riktigt tungt dödskallearmband silver med svarta diamanter Bild 4 på Riktigt tungt dödskallearmband silver med svarta diamanter Bild 5 på Riktigt tungt dödskallearmband silver med svarta diamanter

Riktigt tungt dödskallearmband silver med svarta diamanter

Beskrivning

Detta är min absoluta stolthet och jag skule aldrig ta av mig mitt dödskallearmband som jag alltid bär, ÄLSKAR DET!

Det är tung, mäktigt, kaxigt och sjukt snyggt och desutom med 4 stora svarta diamanter på totalt 0,672 ct!!

Detta dödskalle armband i sterling silver passar både tjejer och killar. Kan även göra med mässings huvuden, sjukt fint, ser ut som äkta guld och håller livet ut... Stämplar gärna något personligt i armbandet, bra om man tappar det eller om någon snor det om det tex står ett telefonnr i det.

OBS! Glöm inte att skriva i kommentarsfältet nedan vilken omkrets på armen som ska bära armbandet, skriv även om du vill ha mässings dödskallar, skriver du inget så gör jag hela armbandet helt i silver som på bilden..

 

På den sista bilden ser du mitt mellantjocka dödskallearmband som också går att köpa här på hemsidan... Min son som är 13 har detta och han älskar det!

Kan ha klara armband och då går det självklart att byta och det blir snabb leverans. Om jag inte är klara så är det bra om du vet vilken storlek du vill ha, för byter helst inte då de är jätte dyra att göra för mig, då ca 3 veckors leveranstid. Detta på bilden är ganka stort och skulle passa en arm som är ca 18-20 cm i omkrets.

ÄR DU VÄRD DETTA ARMBAND..? Som alltid kommer att vara älskat....

Levereras i fin presantask  


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1352-9034
Visas i kategori: Armband—›