Produktnavigering
NYTT
Stor bild på TRO, HOPP & KÄRLEK, 2 mm ring med ANKARE, KORS eller HJÄRTA helt i silver
Bild 2 på TRO, HOPP & KÄRLEK, 2 mm ring med ANKARE, KORS eller HJÄRTA helt i silver Bild 3 på TRO, HOPP & KÄRLEK, 2 mm ring med ANKARE, KORS eller HJÄRTA helt i silver Bild 4 på TRO, HOPP & KÄRLEK, 2 mm ring med ANKARE, KORS eller HJÄRTA helt i silver Bild 5 på TRO, HOPP & KÄRLEK, 2 mm ring med ANKARE, KORS eller HJÄRTA helt i silver

TRO, HOPP & KÄRLEK, 2 mm ring med ANKARE, KORS eller HJÄRTA helt i silver

Beskrivning

Ringen är helt i sterlingsilver 925. Ringen är 2 mm tjock och lite bankad med ett stort ANKARE, LIGGANDE KORS eller HJÄRTA, De är ca 9-10 mm höga och 1,6mm tjockt. Har även gjort ringar med. Vill du beställa alla 3 så får du ett kanonpris nu, skriv i kommentarer vilken storlek du önskar och välj alternativet i rulllistan. Vill du beställa en ring så skriver du i kommentarer om du vill ha ett kors, ankare eller hjärta.

Superfint att ha tillsammans med andra ringar om du ser på bilder. Passar bra med mina namnringar,  andra släta ringar, nitringar eller kulringar.

Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik? Självklart så får du byta om det blir fel. Det är bara att skicka tillbaka ringen till mig, glöm inte att skriva i brevet vilken storlek du vill ha och skicka gärna med ett frankerat kuvert med din adress på så går allt snabbt och smidigt. 

Levereras alltid i fin presentask.   


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1351-9010
Visas i kategori: Ringar—›