Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Armband med knytnäve och öppen hand i SILVER & MÄSSING
Bild 2 på Armband med knytnäve och öppen hand i SILVER & MÄSSING Bild 3 på Armband med knytnäve och öppen hand i SILVER & MÄSSING Bild 4 på Armband med knytnäve och öppen hand i SILVER & MÄSSING Bild 5 på Armband med knytnäve och öppen hand i SILVER & MÄSSING

Armband med knytnäve och öppen hand i SILVER & MÄSSING

Beskrivning

Härligt armband i sterling silver, 925 med en öppen- och en knutenhand, ett riktigt betydelsefullt armband! Armbandet är runt, bankat och är ca 3 mm tjockt.

Knutna handen symboliserar att du inte tar skit, och att du klarar allt, man måste kämpa. Öppna handen symboliserar att man är öppen för livet och alla dess möjligheter. Du kan få händerna innåt, eller utåt, du ser på de två sista bilderna skilnaden. Passar både till tjejer och killar, gammal som ung.

Viktigt att du skriver omkretsen på armen eller om du skriver ålder, om det är tjej eller kille som ska ha armbandet och om det är en tunn, normal eller kraftig arm som ska bära armbandet.

Självklart går det att byta om det skulle bli fel. Om du inte skriver något så gör jag ett armband som passar 17-19,5 cm typ....

Levereras alltid i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1340-8816
Visas i kategori: Armband—›