Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Tunna ringar med 18k guld och silver minihjärta
Bild 2 på Tunna ringar med 18k guld och silver minihjärta Bild 3 på Tunna ringar med 18k guld och silver minihjärta Bild 4 på Tunna ringar med 18k guld och silver minihjärta Bild 5 på Tunna ringar med 18k guld och silver minihjärta

Tunna ringar med 18k guld och silver minihjärta

Beskrivning

Ny/gammla ringar med mini hjärta. Ringen är 1 mm tjock och är i sterlingsilver. Hjärtana finns i silver, rött & gult guld och är ca 4 mm brett. Köper du alla tre så bjuder jag på en ring med silvrhjärta. Finnt att ha många ringar på samma finger, de är tunna så inga problem att ha massa ringar på samma finger om du vill ha många hjärtan.

OBS! Glöm inte att skriva storlek i kommentarer här. 

Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik?

Självklart så får du byta om det blir fel. Det är bara att skicka tillbaka ringen till mig, glöm inte att skriva i brevet vilken storlek du vill ha och skicka gärna med ett frankerat kuvert med din adress på så går det snabbt och smidigt. 

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1318-8563
Visas i kategori: Ringar—›