Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Dödskallearmband (tunn) med dödskallar i silver & mässing
Bild 2 på Dödskallearmband (tunn) med dödskallar i silver & mässing Bild 3 på Dödskallearmband (tunn) med dödskallar i silver & mässing Bild 4 på Dödskallearmband (tunn) med dödskallar i silver & mässing Bild 5 på Dödskallearmband (tunn) med dödskallar i silver & mässing

Dödskallearmband (tunn) med dödskallar i silver & mässing

Beskrivning

Har utökat mina ÄLSKADE dödskallearmband med en tunnare variant, ca 3 mm bred och en mindre dödskalle. Armbanden är i sterlingsilver, 925 och dödskallarna kan du få i silver eller mässing, ÄLSKAR, sjuktsnygga!

Armbanden passar vuxen som barn, kille som tjejer, alla kan bära dessa skönheter... armbanden kan du få exakt vilken storlek du vill, så skriv i kommentarer vilken omkrets på armen som ska bära armbandet eller om du inte har exakta mått kan du skriva om det är tjej eller kille, om den är tunn/normal/kraftig arm.... På sista 2 bilderna ser du även mina mellantjocka dödskallearmband och det kraftigaste. De finns också här på hemsidan om du vill titta/köpa.

Svårt att välja vilket du vill ha? Mässing? Silver dödskallar? Köper du båda så får du såklart ett bättre pris...:-)

VIKTIGT ATT DU SKRIVER HÄR I KOMMENTARER VILKEN OMKRETS ARMEN HAR!! Så jag vet vilken storlek jag ska skapa... Det bara att byta om det blir fel storlek... ! 

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1312-8541
Visas i kategori: Armband—›