Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Diamant inspirerad och slipad silverring (den tunnare)
Bild 2 på Diamant inspirerad och slipad silverring (den tunnare) Bild 3 på Diamant inspirerad och slipad silverring (den tunnare) Bild 4 på Diamant inspirerad och slipad silverring (den tunnare) Bild 5 på Diamant inspirerad och slipad silverring (den tunnare)

Diamant inspirerad och slipad silverring (den tunnare)

Beskrivning

 Cool ring som passar till allt! Egen designad tråd som är fasiterad, tycker den påminner om diamanter som är slipade... Ringen är ca 1,5 mm tjock och är i sterlingsilver 925.

Jag gör varje ring för hand så du kan få vilken storlek du vill.

På bilderna ser du även den tjockare varianten som också säljs här på hemsidan.Jätte fint att ha tillsammans med andra ringar, mina namnringar, kulringar.

Jag gör varje ring för hand och du kan få exakt vilken storlek du vill...

Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik?

Självklart så får du byta om det blir fel. Det är bara att skicka tillbaka ringen till mig, glöm inte att skriva i brevet vilken storlek du vill ha och skicka gärna med ett frankerat kuvert med din adress på så går det snabbt och smidigt. 

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1294-8362
Visas i kategori: Ringar—›