Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Trådarmband med mini evighets 8a i silver
Bild 2 på Trådarmband med mini evighets 8a i silver Bild 3 på Trådarmband med mini evighets 8a i silver Bild 4 på Trådarmband med mini evighets 8a i silver Bild 5 på Trådarmband med mini evighets 8a i silver

Trådarmband med mini evighets 8a i silver

Beskrivning

Trådarmband med mini evighets 8a i sterlingsilver, 8an är ca 8 mm lång och härligt knubbig.

Perfekt present till någon man vill ha kvar i evigheter.... Har även gjort dessa 8or i ringar, örhängen och berlocker som man kan köpa här på hemsidan. Har också dessa armband med 8an i gulddouble här på hemsidan.

Har i stort sett alla färger på de vaxade banden, skriv gärna i kommentarer vilken färg diu vill ha tex ljusblå, kornblå, marinbla osv. De är lätta att justera och brukar passa de flesta, men är det en mycket liten arm eller mycket kjraftig arm eller om man vill ha det runt foten är det bra att skriva det i kommentarer här på hemsidan när du beställer så att jag kan anpassa storleken. Armbanden tycker jag är bra om de alltid sitter på och de tål både duch, bad och annat... När du ska sätta på armbandet så för du knutarna från 8an, sen tar du en knut i taget när du ska göra det mindre igen.

Levereras i  fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1246-7783
Visas i kategori: Armband—›