Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Stor eller liten kub i silver på armband eller fotlänk
Bild 2 på Stor eller liten kub i silver på armband eller fotlänk Bild 3 på Stor eller liten kub i silver på armband eller fotlänk Bild 4 på Stor eller liten kub i silver på armband eller fotlänk Bild 5 på Stor eller liten kub i silver på armband eller fotlänk

Stor eller liten kub i silver på armband eller fotlänk

Beskrivning

Har gjort dessa härligt tjocka fyrkantiga pärlorna som jag kan stämpla något på varje sida. Dessa armband funkar både till tjejer och killar gamal som ung.

De är i strlingsilver 925, den lilla kvadraten är ca 3,6 mm bred och den större är 4,6 mm.

 

Jag har satt dem på en tjockare vaxad tråd som ser ut som läder men är betydligt mer hållbar. Skriv i kommentarer vilken färg du vill ha och vilka bokstäver jag ska stämpla, max 4 tecken, jag har även hjärta och stjärna som stämpel. Färgerna på det vaxade bandet är:

Svart, grå, olivgrön, brun, naturvit, röd, marin och blå, skriver du ingen färg gör jag ett armband med svart band.

Det går bra att beställa flera fyrkanter, det är små hål i dem så blir svårt om ni ska sätta på dem själva på ett halsband ni redan har. Vill ni ha berlocken på en kedja så beställer ni  ett "armband" och skriver i kommentarer att det ska monteras på ett halsband och så beställer ni också ni den kedja ni vill ha här på hemsidan så fixar jag monteringen (funkar med den tunnaste eller mellan tjocka ankarkedjan, kulkedjor eller pansarkedja, ej tjockare)

Levereras i fin presentask.  


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1229-7573
Visas i kategori: Berlocker & Halsband—›