Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Semikolon som berlocker i silver
Bild 2 på Semikolon som berlocker i silver Bild 3 på Semikolon som berlocker i silver Bild 4 på Semikolon som berlocker i silver Bild 5 på Semikolon som berlocker i silver

Semikolon som berlocker i silver

Beskrivning

Har fått många frågor om att göra något smycke med semikolon som är en symbol för psykiskohälsa som tyvärr växer och är enormt viktigt ämne... Jag kommer att öronmärka 100kr för varje berlock jag säljer, har inte bestämt än vem och hur det ska gå till men hoppas att få någon bra ide så att pengarna hamnar rätt.... Berlocken är ca 11 mm hög och härligt 1,5 mm tjock i sterlingsilver 925.

Har gjort berlocken i tre varianter, den kortaste kedjan jag har (38 cm) är öglan på baksidan, dettta halsband måste jag montera så den berlocken säljs som helt halsband, skriv i kommentarer vilken längd du vill ha och om du vill ha ankarlänk eller tunn kulkedja (kulkedjan finns upp till 50 cm).

Sen har jag gjort berlocken med vanlig ögla eller tjock fast ögla. Kan köpas med eller utan kedja, ankarkedjorna finns i längderna 38, 40, 42, 45, 50, 60, 70 och 80 cm (1 mm kulkedja samma längder men bara upp till 50 cm.

Levereras i fin presentask.  


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1215-7357
Visas i kategori: Välgörenhet—›