Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Semikolon, symbolen för psykiskohälska, viktigt armband med tjockare band
Bild 2 på Semikolon, symbolen för psykiskohälska, viktigt armband med tjockare band Bild 3 på Semikolon, symbolen för psykiskohälska, viktigt armband med tjockare band Bild 4 på Semikolon, symbolen för psykiskohälska, viktigt armband med tjockare band Bild 5 på Semikolon, symbolen för psykiskohälska, viktigt armband med tjockare band

Semikolon, symbolen för psykiskohälska, viktigt armband med tjockare band

Beskrivning

Har fått många frågor om att göra något smycke med semikolon som är en symbol för psykiskohälsa som tyvärr växer och är enormt viktigt ämne... Jag kommer att öronmärka 100kr för varje armband jag säljer till detta, har inte bestämt än vem och hur det ska gå till men hoppas att få någon bra ide så att pengarna hamnar rätt.... Berlocken är ca 11 mm hög och härligt 1,5 mm tjock i sterlingsilver 925.

Dessa armband har jag knytit med ett tjockare band som ser ut som läder men är enormt starkt och inte går sönder som läder tyvärr gör. Vill du ha annan färg så är det bara att klicka i det alternativet i rulllistan, du skriver vilken färg du vill ha i kommentarer, har i stort sett alla färger på vaxade banden som är lite tunnar, det är de banden jag brukar använda till mina trådarmband.

 Skriv gärna om det är en tunn, normal eller kraftig arm som ska bära armbandet för då anpassar jag storleken på armbandet, som går att justera i storleken, men ändå bra så det passar så bra som möjligt.

Passar alla, tjej som kille, gammal som ung.... :-)

Levereras i fin presentask


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1205-7248
Visas i kategori: Armband—›