Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Härliga hjärtan i olika storlekar i silver med snöre
Bild 2 på Härliga hjärtan i olika storlekar i silver med snöre Bild 3 på Härliga hjärtan i olika storlekar i silver med snöre Bild 4 på Härliga hjärtan i olika storlekar i silver med snöre Bild 5 på Härliga hjärtan i olika storlekar i silver med snöre

Härliga hjärtan i olika storlekar i silver med snöre

Beskrivning

Underbart härligt tjocka hjärtan i lite olika storlekar... Har knytit fast dem i ett vaxatsnöre som ser ut som läder men är inte läder eftersom läder tyvärr går sönder.

Fint att ha olika storlekar som kan symolesira de olika kärlekarna man har i sitt liv... Kanske extra skönt nu att ha runt sin hals då vi alla behöver vara tacksamma av det vi har. Har gjort hjärtana i sterlingsilver, De stora hjärtana är ca 14 mm breda och 2,5 mm tjocka. De mindre hjärtana är ca 9 mm breda och 1,8 mm tjockt.

 

Skriv hur långt snöre du vill ha, som du ser har jag dubbelt varv på bilden. Självklart kan ni knyta om det om ni tycker att halsbandet blir för långt. Eller om man vill ha det som ett armband? Skriv i kommentarer hur du vill ha det så försöker jag att uppfylla ditt önskemål...:-)

Självklart bjuder jag på det vaxade snöret om man köper 2 eller fler hjärtan. Jag har färgerna Svart, brunt, grått, marin, kornblå, rött, oliv och bege färg på snörena. Skriver ni ingenting så skickar jag med ett svart snöre som ca är 1 m. Det går såklart att ha hjärtana i en kedja om så önskas. Du kan köpa prisvärda kedjor här på hemsidan. Har även många andra varianter på hjärtan här på hemsidan.

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1189-7104
Visas i kategori: Berlocker & Halsband—›