Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Sjukvårdskors i silver som berlock eller helt halsband.
Bild 2 på Sjukvårdskors i silver som berlock eller helt halsband. Bild 3 på Sjukvårdskors i silver som berlock eller helt halsband. Bild 4 på Sjukvårdskors i silver som berlock eller helt halsband. Bild 5 på Sjukvårdskors i silver som berlock eller helt halsband.

Sjukvårdskors i silver som berlock eller helt halsband.

Beskrivning

Har gjort detta vackra, enkla, lätta och betydelsefulla kors som symboliserar vår trygga sjukvård. Kanske ett smycke att ge bort till någon som jobbar i det överbelastade sjukvården och behöver lite uppskattning. Eller om man jobbar inom vården och vill visa sin stolthet. Spelar ingen roll, tycker att smycket blev jätte fint och jag tänker på all personal som gör ett enormt fantastiskt jobb i vårt avlånga land.

Berlocken är ca 19 mm bred och 0,8 mm tjockt. Du kan få berlocken som en berlock eller om du vill ha den monterad direkt på kedjan. Du kan även köpa berlocken med eller utan kedja här. Väljer du att köpa med kedja så finns längderna i 38, 40, 42, 45, 50, 60, 70 & 80 cm. På bilden bär jag en kedja som är 40 cm 0ch korset är monterad direkt på kedjan och inte en lös berlock.

Går jätte bra att köpa andra prisvärda kedjor här på hemsidan.

Levereras i fin presentask.


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1175-6999
Visas i kategori: Berlocker & Halsband—›