Produktnavigering
NYTT
Stor bild på FUCK CORONA & Stöd handeln armband med tjockare band
Bild 2 på FUCK CORONA & Stöd handeln armband med tjockare band Bild 3 på FUCK CORONA & Stöd handeln armband med tjockare band Bild 4 på FUCK CORONA & Stöd handeln armband med tjockare band Bild 5 på FUCK CORONA & Stöd handeln armband med tjockare band

FUCK CORONA & Stöd handeln armband med tjockare band

Beskrivning

FUCK CORONA! Vart är vi på väg? Känns som hela världen håller på att kolapsa. VI MÅSTE HJÄLPA VARANDRA OCH STÖTTA!

Har gjort denna bricka med text på båda sidorna, ena sidan står det FUCK CORONA och på andra sidan står det STÖD HANDELN, brickan är i sterlingsilver, går lätt att böja lite så att ena sidan kommer uppåt om så önskas. Banden är en tjockare vaxad tråd som ser ut som läder men mycket mer hållbar. 

Jag kan bara prata för mig själv och min verksamhet som egentligen inte borde vara så påverkad, men på bara någon vecka har min försäljning mer än halverats, och det kommer antagligen bli värre... Jag fattar att det första man tänker på när man vaknar INTE är att köpa ett smycke... Jag vet att det är branscher som har det så mycket värre...

Alla som köper något från mig får även mitt 4-klöverarmband,  för att vi ALLA ska bli påminda attt stötta. För mig är detta min tolkning av detta 4-klöverarmband: Vi måste fortsätta leva och fortsätta spendera pengar på företag som vi tycker om, gärna småföretagare & lokalt & svenskt så att vi alla överlever, jag hoppas desutom att detta armband med ett 4-klöver kommer bringa karma och evig lycka... När du har på dig detta armband så får du gärna sprida budskapet att vi ska fortsätta spendera, tex köp en take away kaffe, köp en tavla, köp några blommer och ge bort till någon äldre... Alla som köper något av mig, stor som liten beställning kommer få ett av dessa armband.

Vill du ha en annan färg än de som jag har på bilderna så har jag typ alla färger på banden, men då blir det tunnare vaxat band, så skriv i kommentarer så fixar jag det.. . Bra också om ni skriver om ni vill ha ett extremt litet eller stort armband för då gör jag det... Annar brukar armbanden passa till de flasta för man justerar storleken genom att dra knutarna mor varndra.

STORT TACK! för att jag kan fortsätta minverksamhet.  

 Levereras i fin presentask


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1174-6990
Visas i kategori: Armband—›