Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Bokstavs & hjärt-ring som snurrar på ringen, silver
Bild 2 på Bokstavs & hjärt-ring som snurrar på ringen, silver Bild 3 på Bokstavs & hjärt-ring som snurrar på ringen, silver Bild 4 på Bokstavs & hjärt-ring som snurrar på ringen, silver Bild 5 på Bokstavs & hjärt-ring som snurrar på ringen, silver

Bokstavs & hjärt-ring som snurrar på ringen, silver

Beskrivning

Ring helt i sterlingsilver 925. Ringen är 2 mm tjock och lite bankad med en tjock bokstav som sitter löst på ringen som man även kan snurra på.

SKRIV I KOMMENTARR VILKEN STORLEK DU VILL HA PÅ RINGEN!

Superfint att ha flera tillsammans på samma finger. Ringarna är svåra att ändra storlek på efteråt så bra om ni beställer rätt storlek. Bokstaven går att löda fast så att den inte löper fritt runt ringen om du vill, skriv i fall jag ska göra det i kommentarer i fall jag ska löda fast den.

Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik? Självklart så får du byta om det blir fel. Det är bara att skicka tillbaka ringen till mig, glöm inte att skriva i brevet vilken storlek du vill ha och skicka gärna med ett frankerat kuvert med din adress på så går allt snabbt och smidigt. 

Levereras alltid i fin presentask.   


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1163-6863
Visas i kategori: Ringar—›