Produktnavigering
NYTT
Stor bild på 2 mm silverring med evighetsåtta i mässing
Bild 2 på 2 mm silverring med evighetsåtta i mässing Bild 3 på 2 mm silverring med evighetsåtta i mässing Bild 4 på 2 mm silverring med evighetsåtta i mässing Bild 5 på 2 mm silverring med evighetsåtta i mässing

2 mm silverring med evighetsåtta i mässing

Beskrivning

 2 mm tjock ring i sterlingilver med en evighetsåtta i mässing. Fint att ha ensam eller tillsammans med andra ringar... Jätte fint att ha tillsammans med mina namnringar. Jag gör varje ring för hand så du kan få exakt den storlek du vill ha, skriv i kommentarer om så önskas. Som du ser på sista bilden finns massa olika varianter med 8an.

Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik? Självklart så får du byta om det blir fel. Det är bara att skicka tillbaka ringen till mig, glöm inte att skriva i brevet vilken storlek du vill ha och skicka gärna med ett frankerat kuvert med din adress på så går allt snabbt och smidigt. 

Levereras alltid i fin presentask.   


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1134-6484
Visas i kategori: Ringar—›