Produktnavigering
NYTT
Stor bild på Bred ring med egen text helt i silver
Bild 2 på Bred ring med egen text helt i silver Bild 3 på Bred ring med egen text helt i silver Bild 4 på Bred ring med egen text helt i silver Bild 5 på Bred ring med egen text helt i silver

Bred ring med egen text helt i silver

Beskrivning

Har gjort denna bredare ring, ca 1 cm i sterlingsilver 925. Du kan få symboler och tecken stämplade max ca 20 tecken. Vill du ha fler tecken så kostar det 10kr/ tecken och du kan betala det under fliken övrigt/ överenskommelse och betalar extra för de tecken som behövs.  Jag gör varje ring för hand så du kan få exakt den storlek du vill ha, skriv i kommentarer om så önskas.

Om du inte vet vilken storlek du har så kanske du har en annan ring som passar det finger du ska ha den nya ringen, du mäter den ringen på diagonalen (inne måttet) och då får du antal mm och det är din storlek, tänk på att denna ring är bred och man kan vara tvungen att gå upp en storlek om du mäter på en tunn ring. Eller om du kan gå och fråga i en smyckesbutik? Självklart så får du byta om det blir fel. Det är bara att skicka tillbaka ringen till mig, glöm inte att skriva i brevet vilken storlek du vill ha och skicka gärna med ett frankerat kuvert med din adress på så går allt snabbt och smidigt.

  Levereras alltid i fin presentask.   


Max 255 tecken. Inga Emojis tillåtna.

Info

Art.nr: 1133-6470
Visas i kategori: Ringar—›